Sunday, May 22, 2011

RINDU DI HATI UMI..Tadi..ana telefon ibu ana..bertanyakan tentang along..dah sampai atau belum..alhamdulillah..along dah sampai rumah..sudah mula bercuti di kampung..menunggu masa untuk bersalin anak ke-2..Kalau ikutkan..due date nyer 2jun..semoga Tuhan permudahkan..tak sabar rasenyer nak ada anak kecil lagi di rumah kami..

Tadi..ana sempat berbual dengan buah hati ana..muhammad hazim izzafran...aduhai..semakin petah si kecil itu berkate2..geram betul..tak sabar nak jumpe buah hati umi tu...

Berita terbaru..adikku irim yang belajar di UKM..berada di Sudan sekarang..praktikal di sane..buat research tentang negara Sudan..insyaallah..2Jun nanti dia balik..semoga Allah melindungi adik angah di sane..

Alhamdulillah juge..adikku hakim yang belajar di matrik pahang dapat 4.00 purata keseluruhan..tak tahulah apa perancagn dia lepas ni..insyaallah..angah balik nanti..kite same2 bincang..

Untuk adik angah sabirin yang belajar di maahad johor..insyaallah.kite balik same2 jumaat nanti..buat elok2 untuk exam..angah juga doakan agar adik angah..abang..lulus temuduga..

Ya Allah..rindunye rasa hati ni..insyaallah..kita akan berkumpul semuanya cuti ni..semoga Allah menemukan kita..Ya Allah..aku mohon padamu..lindungi semua ahli keluargaku..kurniakan kejayaan kepada semua adk beradikku..dan yang paling utama ya ALLAH..jadikanlah seluruh ahli keluargaku..hambamu yang beriman dan bertaqwa..mereka ahli keluargaku ya Allah..aku menyayangi mereka dan aku lebih mengenali mereka..aku yang akan tetap mendoakan mereka..

Video buah hatiku solat..


1 comment:

Anonymous said...

slm..Alhamdulillah tahniah kpd penulis sefamli dgn kehadiran insan baru..