Tuesday, October 19, 2010

Terima Kasih Ya Allah..Alhamdulillah..segala pujian hanya bagiMu ya Tuhanku..kerana dengan izinMu jua tamatlah sudah selama 4tahun aku menimba ilmu di Universiti Pendidikan Sultan Idris..dan alhamdulillah..pada 16hb yang lalu juga aku telah selesai konvo dan kini bergelar graduan UPSI ..Sarjana Muda Pendidikan Sains Major Biologi..semua ini berlaku atas izinMu ya Allah..sesuatu yang telah Engkau taqdirkan untukku..terima kasih ya Allah..terima kasih ya Tuhanku..

Terima kasih yang tidak terhingga juga buat mak dan ayah..terima kasih atas segala jasa dan pengorbanan mak dan ayah..dan didikan yang telah diberikan pada anamu ini..juga dalam membesarkan anak2 10 orang..

Buat along sekeluarga..dan adik2..yang sentiasa menyokong dari belakang..terima kasih semua..

Seterusnya..buat teman2 seperjuangan..teman2 sekuliah..sekelas..selab..kalianlah sahabat umi dunia akhirat..terima kasih atas segala tunjuk ajar kalian..

Penghargaan teristimewa buat para pendidik yang mendidik diriku dari tadika sehingga di alam kampus..buat guru-guru dan para pensyarah yang menyampaikan ilmu..terima kasih cikgu..terima kasih dr..terima kasih puan..terima kasih prof..hanya Allah yang bisa membalas segalanya..

Tidak dilupakan kepada semua yang mengenali hamba Allah ini..terima kasih.. kerana bertemu dengan kalian mematangkan diriku..menjadi diriku..adalah diriku..umira mohamad..kerana aku tak bisa menjadi orang lain..kerana inilah diriku..dan aku bersyukur menjadi diriku sendiri..punya kelemahan dan juga punya kelebihan tertentu..tapi,itulah kurniaan Allah padaku..maka hanya kepada Dialah kusandarkan hidup dan matiku..